T’agrada la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades? Vols contribuir a fer-la possible des de dins? Voluntari/a, no hi fots faltar!

El dia 17 de setembre del 2022 tindrà lloc la 7ª edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, però per fer-la possible calen més de 150 de voluntaris i voluntàries, sense els quals la Jornada no seria possible. 

Et convidem a participar-hi com a voluntari/a. Per fer-ho només has de respondre el formulari que trobaràs al final del text. Viuràs la Jornada des de dins, i contribuiràs a fer possible un esdeveniment organitzat de forma també totalment voluntària per part del Col·lectiu Eixarcolant.

La Jornada té com a objectiu donar a conèixer les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals com a eines a partir de les quals  avançar vers un model agroalimentari més sostenible, saludable i just, que fomenti el desenvolupament rural i l'equilibri territorial, i que en definitiva sigui garantia de futur. Gràcies a tu la tornarem a fer possible, moltes gràcies!

Inscriu-te com a voluntari/a!

Més sobre el Col·lectiu Eixarcolant