La 5ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades es celebrarà el dissabte 3 d’octubre

En base al seguiment exhaustiu de l’evolució del coronavirus (COVID-19) a Catalunya, i mitjançant l’anàlisi estadística de les dades disponibles, podem afirmar amb total seguretat que la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades hauria hagut d’ésser suspesa en cas de mantenir-se la data inicialment prevista, del 4 d’abril. Davant d’aquest escenari, ens anticipem als esdeveniments i traslladem la Jornada al dissabte 3 d’octubre.

La totalitat del programa, amb més de 130 activitats, i la fira amb més de 70 participants, és mantenen inalterats, desprès d’haver-se validat el canvi de data amb tots i cadascun dels ponents i paradistes. El programa es pot consultar al web www.eixarcolant.cat, on també segueixen obertes les inscripcions.

Mai ens hem cansat de repetir, i creiem que en aquest moment ens pertoca més que mai fer-ho evident, que la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades no és només un esdeveniment lúdic i festiu, sinó que principalment és i seguirà sent un altaveu per mostrar com, a partir de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals, podem i hem de construir un nou model de producció, distribució i consum d’aliments.

Dades pràctiques

  • El programa d'activitats de la Jornada es manté en la seva totalitat, amb 130 activitats i una fira de 70 parades.
  • Si ja us havieu inscrit en alguna activitat ens posarem en contacte amb vosaltres i la vostra inscripció es mantindrà per la nova data, sempre i quan tingueu disponibilitat. En cas contrari us retornarem els diners sense cap inconvenient.
  • Si t'havies inscrit com a voluntària o voluntari, esperem seguir comptant amb la teva col·laboració la primera setmana d'octubre.

Preguem que disculpeu les molèsties i esperem veure-us a tots el dia 3 d'octubre, per compartir una Jornada més completa i preparada que mai!