LA RAÓ DE SER DEL CALENDARI DEL BON CONSUMIDOR

El Calendari del Bon Consumidor té per objectiu mostrar de forma visual, atractiva i rigorosa, la necessitat de fomentar un
consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat.

Preveu ser aquell element cotidià, present a les parets de totes les llars, botigues i empreses, que ens pugui acompanyar al llarg de l’any i ajudar-nos a construir una societat més sostenible i justa.

CONTES IL·LUSTRATS PER A PETITS I GRANS

El protagonista dels 12 relats il·lustrats d'enguany és l’Oriol el cabirol. Amb ell, cada mes aprendrem aelaborar, de forma divertida, una recepta de temporada.

A través dels contes pensats tant per a adults com per ainfants descobrirem que les petites accions de cada dia són les que contribueixen a construir un model deproducció i consum d’aliments més sostenible, preservar el nostre paisatge i forjar una societat crítica i participativa.

VARIETATS AGRÍCOLES TRADICIONALS I PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES

Cada mes conté 24 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles, moltes vegades desconegudes i tanmateix importantíssimes per poder gaudir d’una alimentació saludable, diversificada, i atractiva a partir de productes de temporada i de proximitat.

RECEPTA PER A CADA MES

Cada mes de l’any representa una recepta.
Així descobriremels passsos a seguir per dur a terme una recepta de temporada!
Incorporant als nostres plats plantes silvestres comestibles ivarietats agrícoles de temporada i alhora, conèixer elaboracions noves!

LA IL·LUSTRADORA: ESTELA DE ARENZANA

Estela de Arenzana (Igualada, 1988) és una il·lustradora especialitzada en les temàtiques de natura, fauna, flors, vida salvatge i sostenibilitat. Utilitza de forma preeminent la tècnica de l'aquarel·la, amb un estil propi i il·lustracions de gran diversitat cromàtica.
Ha realitzat projectes per als sectors del packaging, tèxtil, disseny, i editorial, en especial contes infantils.

Les seves il·lustracions són un dels elements més característics del Calendari del Bon Consumidor.

VIDEOS AMB LA LECTURA DELS CONTES DEL CALENDARI DEL BON CONSUMIDOR