
Projectes segons producte
Conserves i melmelades
Divulgació i formació
Venda de producte fresc (espècies silvestres i varietats tradicionals)
Dolços de garrofa
Llibres o altres materials divulgatius
Llavors i/o planter de varietats tradicionals i espècies silvestres
Infusions i condiments
Begudes
Cereals, llegums i productes derivats
Cosmètica i remeis tradicionals
Jocs i activitats lúdiques
Altres
Artesania, tèxtil i joieria
Eines
formatges i embotits
productes làctics
El directori neix amb informació de més de 60 projectes d’arreu de Catalunya, incloent-hi per cadascun d’ells una descripció general, els productes o serveis que ofereixen, les espècies i varietats que utilitzen, l’origen de les matèries primeres emprades i el sistema de cultiu/recol·lecció. Hi trobem també indicadors corresponents al model econòmic i social de cada projecte.test
Alhora, s’inclouen les dades de contacte dels diferents projectes de tal forma que accedir-hi deixi de ser un limitant.
Llistat de projectes (ordre alfabètic)
A
- Alma Mater Artesania
- Amanda Bataller, cuina conscient
- Arboreco
- Associació de Varietats Locals de Mallorca
B
C
- Cal Andreuet
- Cal Senzill conserves naturals
- Can Mercaderet - Ecomercaderet
- Can Mestre, Agricultura Ecològica
- Cervesa Artesana NARIS
- Cerveseria Matoll
- Cocatast
- Cooperativa Tres Cadires
- Curbianna - Carbassot
d
E
F
G
L
- L'Aranyonet
- La Caseta
- La Sobirana Cooperativa
- Làctics l'Esquella
- Les canyetes de la Foradada
- Les Refardes
- Lo Vilot Farm Brewery