Blog

16 de February, 2023

Aquesta primavera, volem que afegiu vida al vostre hort o jardí amb el planter d'hort de primavera del Col·lectiu Eixarcolant.

Volem informar-vos que el nostre planter de primavera ja està disponible per tal que pugueu reservar-lo i comprar-lo per la web. Aquest any, tal i com podreu veure al nou catàleg de primavera, hem seleccionat plantes silvestres i varietats hortícoles i ornamentals tradicionals, i hem creat packs complets perquè pugueu plantar-les als vostres horts o jardins i alhora estigueu ajudant a que aquestes varietats puguin tornar a ser presents arreu.

Podeu consultar el Catàleg de Planter de primavera 2023 del Col·lectiu Eixarcolant a continuació:

En resposta a les moltes peticions que rebem cada any, estem molt contents de poder oferir-vos una nova oportunitat d'aconseguir aquestes plantes oblidades tan especials. El planter estarà disponible a partir de la tercera setmana d'abril per ser recollit a Jorba o també en farem enviaments.

I per fer-ho encara més especial, volem convidar-vos si així ho voleu a recollir-lo a la Jornada de Portes Obertes de l'hivernacle d'Eixarcolant que tindrà lloc el dissabte 22 d'abril. Estem segurs que serà una oportunitat única per conèixer de més a prop la nostra entitat i per compartir la passió per les plantes oblidades.

No esperis més i fes la teva comanda ara mateix a:

https://botiga.eixarcolant.cat/planter/  

Moltes gràcies i bon planter!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari