Us presentem els productes de temporada del mes de maig per ser bons consumidors/es.
Nosaltres no parem de tastar productes de temporada! Aquests dies amb fires amunt i avall sempre tenim l’oportunitat de fer una amanida o un plat i de donar a conèixer a les persones participants noves possibilitats d’aliments per anar introduint a la cuina de casa. Us animeu a afegir aquests productes de temporada als vostres plats del dia a dia?

Productes de temporada del mes de maig:
Corn de cérvol, maduixa silvestre, nous del país, maduixa blanca, alficós, ceba seca valenciana, estirabecs, patata del bufet negra, col manresana, col de cabdell, cirera primerenca o negra, xicòries, all vermell de Cal Rosor, carxofa del Prat, blat de moro de la tia Maria, fava aiguadolça, jonça, espàrrec d’hort, remolatxa de taula, bròquil de Santa Teresa, pèsol negre, pastanaga morada, colitxos, enciam llarg de Serinyà…
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.