Blog

07 de May, 2020

L’escombrera (nom científic: Mantisalca salmantica) sempre es menja cuita. Té una valoració excel·lent, per exemple, si es consumeix en forma de truita, com la recepta que us presentem avui, és valorada al mateix nivell que la d'espinacs, i gairebé tots els consumidors repetirien! Però és molt utilitzada també en potatges i “cocidos”.

Ingredients:

  • un bol de fulles tendres d'escombrera
  • 3 grans d'all
  • 6 ous
  • formatge holandés
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva


Preparació: Saltegem les escombreres en una paella. Quan ja són quasi cuites hi afegim l’all tallat a daus petits, salpimentem al gust i ho acabem de daurar. Mentrestant, batem els ous i hi afegim daus de formatge d’aproximadament d’1 cm, d’aquesta manera tot i que quedarà desfet serà notori. Barregem els ous amb el saltegat d’escombrera i alls i ja ho tenim tot llest per fer la truita. Posem un raig d’oli en una paella i quan és ben calent hi posem els ous batuts per a fer la truita.

Bon profit! 

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari