Blog

23 de April, 2020

Sabem que la planta d’aquesta setmana, atractiva i amb gust d’all suau, us va agradar molt! 

L’all rosa (nom científic: Allium roseum), farà les delícies de tothom qui li agradin els plats vistosos i d’aquells que en major o en menor mesura apreciïn el picant característic de l’all.

La seva flor, que és la part que es menja, a l’inici, té unes notes florals suaus i una dolçor derivada del nèctar.

Es pot menjar cru en amanides o torrades, i també es pot passar per la paella per acompanyar arrossos, verdures, o truites com la que us mostrem avui. 

Ingredients:

  • 8 ous
  • un bol de flors d'all rosa
  • 2 llesques de pa eixut
  • oli
  • sal

Procediment: tallem el pa a daus i el fregim en una paella amb oli. Batem els ous i els ajuntem amb el pa, les flors d’all rosa, i la sal. Fem la truita a la paella, i a disfrutar! 

Bona diada de Sant Jordi!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari