Blog

11 de February, 2021

Dijous llarder, truita silvestre toca fer!

Com bé sabeu, som uns enamorats de les plantes silvestres comestibles així que aprofitant que és Dijous Gras us proposem fer una truita silvestre. Us n’explicarem una recepta, com a exemple, però com que de truites silvestres se’n poden fer una infinitat, el que us demanem és que feu la truita silvestre que més us vingui de gust! Ep, i que la compartiu!

La nostra truita silvestre serà amb les penques del card marià (Silybum marianum)!

Ingredients:

  • un manat de penques de card marià
  • 1 ceba grossa
  • 4 ous
  • oli
  • sal
  • pebre
  • menta

Procediment: Primer de tot, pelem bé les penques de les fulles. Amb l’ajuda d’un ganivet retirem totes les espines i també les fibres que puguin quedar. Tallem les penques en tires llargues d’1 cm d’ample i les posem a bullir durant uns 15 minuts. Tallem la ceba a mitges rodanxes i la posem en una paella amb un raig d’oli a saltejar. Quan la ceba ja és mig cuita, hi afegim les penques (prèviament escorregudes) i acabem de saltejar amb una mica de sal, pebre i fulles de menta. Batem els ous, els afegim a la paella, i coem la truita.

Bon profit!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari