Blog

19 de March, 2020

Les mastegueres (nom científic: Chondrilla juncea) són tan ben valorades com l’enciam o l’escarola. Consumida només amb una mica d’oli gran part dels tastadors la consideren bona!

El seu consum sempre és en cru en amanides o en aperitius.

Avui la recepta és ben senzilla, doncs la dificultat està en reconèixer la planta!

Ingredients necessaris per a la torrada:

  • un bol de mastegueres
  • una llesca de pa de pagès torrat
  • tomacó de sucar pa
  • alls
  • oli
  • formatge curat

Torrem la llesca de pa, la suquem amb tomàquet, i hi repartim mastegueres per sobre. A continuació, daurem uns quants alls laminats en una paella, els quals afegirem sobre la torrada i les mastegueres. Completem la torrada amb encenalls de formatge curat. I per acabar amanim amb un raig d’oli.

Que us aprofiti!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari