RECEPTES - Torrada de mastegueres
Les mastegueres (nom científic: Chondrilla juncea) són tan ben valorades com l’enciam o l’escarola. Consumida només amb una mica d’oli gran part dels tastadors la consideren bona!
El seu consum sempre és en cru en amanides o en aperitius.
Avui la recepta és ben senzilla, doncs la dificultat està en reconèixer la planta!
Ingredients necessaris per a la torrada:
- un bol de mastegueres
- una llesca de pa de pagès torrat
- tomacó de sucar pa
- alls
- oli
- formatge curat

Torrem la llesca de pa, la suquem amb tomàquet, i hi repartim mastegueres per sobre. A continuació, daurem uns quants alls laminats en una paella, els quals afegirem sobre la torrada i les mastegueres. Completem la torrada amb encenalls de formatge curat. I per acabar amanim amb un raig d’oli.
Que us aprofiti!
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.