RECEPTES - Risotto amb malves i orenga
Ingredients
- 200 g d’arròs Carnaroli (millor si és del Delta de l’Ebre!)
- 300 g de fulles de malva
- 1 ceba
- 1L de caldo de verdures
- All
- Orenga
- Parmesà (o millor un formatge de ben a prop, el Reixagó, que té un gust i una textura molt semblants al Parmesà)
- Pebre
- Oli d'Oliva
Preparació:
Fregir la ceba a foc lent. Afegir-hi l’arròs i barrejar amb una espàtula. Afegir el caldo calent a poc a poc i coure uns 10 minuts. Afegir les fulles de malva tallades (sense els pecíols i que per anar bé prèviament haurem cuit al vapor perquè perdin el muscílag) , sal, pebre i orenga. Coure uns 10-15 minuts més afegint caldo segons ho necessiti l’arròs. Quan estigui cuit l’arròs afegir el formatge. Podeu decorar el plat amb algunes flors de malva o amb xips de fulles de malva fetes al forn.

Comentaris
Carme
Escriu una resposta
Carme
Escriu una resposta
Col·lectiu Eixarcolant
Joan Vallès
Escriu una resposta
Eixarcolant