Blog

22 de December, 2019

Ingredients

  • 200 g d’arròs Carnaroli (millor si és del Delta de l’Ebre!)
  • 300 g de fulles de malva
  • 1 ceba
  • 1L de caldo de verdures
  • All
  • Orenga
  • Parmesà (o millor un formatge de ben a prop, el Reixagó, que té un gust i una textura molt semblants al Parmesà)
  • Pebre
  • Oli d'Oliva

Preparació:

Fregir la ceba a foc lent. Afegir-hi l’arròs i barrejar amb una espàtula. Afegir el caldo calent a poc a poc i coure uns 10 minuts. Afegir les fulles de malva tallades (sense els pecíols i que per anar bé prèviament haurem cuit al vapor perquè perdin el muscílag) , sal, pebre i orenga. Coure uns 10-15 minuts més afegint caldo segons ho necessiti l’arròs. Quan estigui cuit l’arròs afegir el formatge. Podeu decorar el plat amb algunes flors de malva o amb xips de fulles de malva fetes al forn. 

Comentaris

Carme

No poseu mantega? Ho provaré amb el formatge Reixagó .
Escriu una resposta

Carme

No poseu mantega? Ho provaré amb el formatge Reixagó .
Escriu una resposta

Col·lectiu Eixarcolant

Tradicionalment sempre se n'havia posat, però no és necessari i no acostumem a posar-ne, si vols però es pot fer sense problemes!

Joan Vallès

Una recepta ben atractiva, però per què no es consideraria millor si l'arròs fos dels aiguamolls de l'Alt o el Baix Empordà?!
Escriu una resposta

Eixarcolant

I tant Joan, també!
Publicar un comentari