Blog

12 de March, 2020

Si us agrada l’hummus, aquesta és una recepta amb rúcula silvestre o rúcula de flor groga (nom científic: Diplotaxis tenuifolia) fantàstica per anar variant-ne els ingredients!

La rúcula silvestre és tan ben valorada com l’enciam o l’escarola, si bé el seu gust més intens fa que les valoracions siguin més extremes (o agrada o no). La introducció generalitzada a nivell gastronòmic d’altres espècies de rúcula n’afavoreix l’acceptació, així que haurem d’agrair-ho als mesclums!

Sovint la trobem en amanides silvestres, però com bé veieu hi ha altres maneres de menjar-la!

Els ingredients necessaris són:

  • 400 g de cigrons estovats
  • un bol de fulles de rúcula silvestre
  • 2 grans d’all
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • mitja cullerada de sal
  • tres cullerades d’oli
  • 2 cebes tendres

Posem tots els ingredients en un bol i triturem amb la batedora. Rectifiquem d’oli per aconseguir la textura desitjada. I ho acompanyem amb dips de pastanaga o carbassó.

Bon profit!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari