RECEPTA: Tabulé
Seguim penjant-vos les diferents receptes del 9è Mercat de les Espècies d'Argençola, que organitza cada any l'Associació el Trill i ho dedica a una planta silvestre, aquest any la Menta.
Doncs avui viatjarem fins a l'Orient Mitjà, concretament a la zona de Síria o el Líban, on elaboren un plat fàcil de cuinar i amb moltes variacions en els seus ingredients. Aquí podeu deixar anar la vostra imaginació o totes les hortalisses que tingueu a mà.
Parlem del tabulé, una amanida feta amb cuscús o bulgur, que es serveix freda acompanyada d'oli d'oliva, suc de llimona i sal. La recepta original porta: tomàquet, ceba i herbes aromàtiques fresques.
Ingredients:
INGREDIENTS:
- Cuscús integral d'espelta
- Tomàquet
- Pastanaga
- Ceba
- Meló
Per la salsa fem servir:
- Oli d'oliva
- Suc de llimona
- Menta salvatge fresca
PREPARACIÓ:
1. Fer bullir aigua en una olla, i just quan arrenqui el bull afegim el cuscús, remenar perquè quedi tot moll i apagar el foc. Al cap de 5-7 minuts el cuscús absorbeix tota l'aigua i ja està cuit.
2. Mentrestant podem anar tallant les verdures a daus o utilitzant la picadora.
3. Barrejar les verdures amb el cuscús.
4. Afegir la salsa i servir fred.
Una recepta fàcil, fresca, ràpida i d'aprofitament, ja que podeu posar qualsevol verdura, fruita o planta oblidada que tingueu a mà, aprofiteu la gran varietat que hi ha a l'hort.
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.