Blog

07 de August, 2019

Seguim penjant-vos les diferents receptes del 9è Mercat de les Espècies d'Argençola, que organitza cada any l'Associació el Trill i ho dedica a una planta silvestre, aquest any la Menta.

Tabulé integral d'espelta i verdures

Doncs avui viatjarem fins a l'Orient Mitjà, concretament a la zona de Síria o el Líban, on elaboren un plat fàcil de cuinar i amb moltes variacions en els seus ingredients. Aquí podeu deixar anar la vostra imaginació o totes les hortalisses que tingueu a mà.

Parlem del tabulé, una amanida feta amb cuscús o bulgur, que es serveix freda acompanyada d'oli d'oliva, suc de llimona i sal. La recepta original porta: tomàquet, ceba i herbes aromàtiques fresques.

Ingredients:

INGREDIENTS:

- Cuscús integral d'espelta

- Tomàquet

- Pastanaga

- Ceba

- Meló

Per la salsa fem servir:

- Oli d'oliva

- Suc de llimona

- Menta salvatge fresca

PREPARACIÓ:

1. Fer bullir aigua en una olla, i just quan arrenqui el bull afegim el cuscús, remenar perquè quedi tot moll i apagar el foc. Al cap de 5-7 minuts el cuscús absorbeix tota l'aigua i ja està cuit.

2. Mentrestant podem anar tallant les verdures a daus o utilitzant la picadora.

3. Barrejar les verdures amb el cuscús.

4. Afegir la salsa i servir fred.

Una recepta fàcil, fresca, ràpida i d'aprofitament, ja que podeu posar qualsevol verdura, fruita o planta oblidada que tingueu a mà, aprofiteu la gran varietat que hi ha a l'hort.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari