Blog

07 de August, 2019

Viatgem fins al Pròxim Orient per portar-vos el falàfel. Podríem descriure el falàfel com una croqueta de cigrons; aquí ens la mengem sola, però tradicionalment es menja amb salsa de iogurt o de tahina, així com en sandvitx, en pa de pita o simplement com a entrant.

L'element distintiu del falàfel d'altres empanades és que els cigrons no es couen: simplement es posen en aigua fins que s'estoven i després es trituren barrejats amb ceba, all i espècies (pebre negre, pebre de Caiena, comí...).

Ingredients:

  • Aigua
  • Cigrons
  • Ceba
  • All
  • Menta
  • Espècies: pebre negre, pebre de Caiena, comí...
  • Oli per fregir
  • Farina de blat de moro o farina de cigró

Elaboració:

1.Posar a estovar cigrons amb aigua.

2. Barrejar-los amb all, ceba, menta i espècies, i triturar-ho tot junt.

3. Fer boles amb la pasta triturada.

4. Arrebossar les boles de cigrons amb farina de blat de moro o farina de cigró perquè tinguin més consistència.

5. Escalfar oli abundant i fregir-hi les boles.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari