RECEPTA: Falàfel de cigrons
Viatgem fins al Pròxim Orient per portar-vos el falàfel. Podríem descriure el falàfel com una croqueta de cigrons; aquí ens la mengem sola, però tradicionalment es menja amb salsa de iogurt o de tahina, així com en sandvitx, en pa de pita o simplement com a entrant.
L'element distintiu del falàfel d'altres empanades és que els cigrons no es couen: simplement es posen en aigua fins que s'estoven i després es trituren barrejats amb ceba, all i espècies (pebre negre, pebre de Caiena, comí...).
Ingredients:
- Aigua
- Cigrons
- Ceba
- All
- Menta
- Espècies: pebre negre, pebre de Caiena, comí...
- Oli per fregir
- Farina de blat de moro o farina de cigró
Elaboració:
1.Posar a estovar cigrons amb aigua.
2. Barrejar-los amb all, ceba, menta i espècies, i triturar-ho tot junt.
3. Fer boles amb la pasta triturada.
4. Arrebossar les boles de cigrons amb farina de blat de moro o farina de cigró perquè tinguin més consistència.
5. Escalfar oli abundant i fregir-hi les boles.
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.