Blog

28 de October, 2021

El Col·lectiu Eixarcolant ha preparat un programa d’activitats molt engrescador fins a finals d’aquest any. Dins d’aquesta programació s’hi podran trobar diferents tipus d’activitats que permetran a tots i totes gaudir de tallers, xerrades i d’altres actes on les plantes silvestres, les varietats agrícoles tradicionals i tot un seguit de temàtiques que defensa l’entitat en seran els protagonistes.

Taller

Per tal de confeccionar aquest programa, les activitats s'engloben en diferents blocs els quals us explicarem a continuació:

-Activitats pròpies: Tallers, cursos, xerrades, demostracions o esdeveniments organitzats i desenvolupats pel Col·lectiu Eixarcolant.

-Activitats dels nodes: Trobades, caminades, xerrades o tallers organitzats pels nodes territorials de l’entitat i repartits per tot el territori. Aquestes activitats poden estar desenvolupades per companys i companyes de l’entitat o per terceres persones.

-Cicle compartim coneixement (Tallers de socis/es per a socis/es): Conjunt de tallers o d’activitats gratuïtes dutes a terme per socis i sòcies del Col·lectiu Eixarcolant. Activitats enfocades a la transmissió de coneixements i pensades per tal que la persona que les executa pugui compartir la seva expertesa relacionada amb un tema.

-Activitats organitzades per tercers: Conjunt d’activitats desenvolupades per Eixarcolant i organitzades per centres cívic, institucions, empreses, entitats, fires... 

Sortida etnobotànica

Properament es donarà a conèixer tota la informació concreta dels diferents blocs del programa del 4t trimestre. També podreu trobar tota aquesta informació a la zona d’activitats de la web del Col·lectiu Eixarcolant o a través del següent enllaç:

https://eixarcolant.cat/agenda

Convidar a tothom a participar d’aquest programa, a gaudir-ne molt i fins i tot a proposar activitats per seguir incrementant-ne l’oferta.

Recordar també que tots els guanys aconseguits per algunes d'aquestes activitats es reinverteixen directament a projectes de l’entitat.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari