Blog

16 de March, 2022

Per primer cop els socis i sòcies de l’entitat podreu disposar de planter fet a Eixarcolant. Aquesta era una demanda compartida a les reunions de junta oberta per varis associats de l’entitat i per aquest motiu vam decidir que formés part dels objectius estratègics pel 2022-2023.

Un cop votats i aprovats els objectius, les companyes d’Eixarcolant (Júlia, Emma, Mara, Marta, Ramón…) han treballat de valent per poder posar a la vostra disposició varietats tradicionals i de plantes silvestres comestibles per a que pugueu omplir les vostres cases de vida.

Com que és el primer cop que s’ofereix planter, les existències són limitades. No obstant això, trobareu més de 40 espècies diferents.

Hi trobareu molts tomàquets com el de penjar xato, el de copons, etc. També bitxo barret de bisbe, pebrot de Berga,  albergínia blanca, morada, carbassó blanc, carbassa del violí, meló de la Mel, alficós, enciam de sucre, colitxos, rúcula de flor groga, i molt més!

Si esteu interessades en comprar-ne podeu omplir el formulari que us deixem a continuació (amb fotos i amb informació). Simplement haureu de seleccionar la vostra comanda i la podreu venir a buscar al Forn de Jorba d’aquí a 4-8 setmanes.

Formulari de comandes:

https://forms.gle/wBKbJns5nrGgoUqb7

Amb aquesta compra estareu omplint l’hort de biodiversitat local.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari