Blog

31 de March, 2022

El Col·lectiu Eixarcolant ja està treballant en la preparació del seu calendari per l’any vinent i tenim una sorpresa per compartir.

La temàtica del calendari del Bon Consumidor 2023, parlarà de què hi ha al darrera de tot el que mengem:  de la cadena de valor agroalimentària.  Es parlarà del recorregut que fa el menjar des de que es planta una llavor fins que arriba a les nostres taules.  Com en altres edicions a cada mes hi trobareu un conte apte per a totes les edats i ple dels valors del Col.lectiu Eixarcolant. En total 12 contes per donar continuïtat al contingut del calendari. 

Aquest any volem obrir a concurs el conte del mes de setembre dedicat a la compra. Per això us fem la proposta que totes les persones sòcies que vulguin puguin  participar en un concurs de Sant Jordi de mircocontes, tot escrivint propostes pel conte del mes de setembre.

Es demana que el relat tingui com a màxim 300 paraules, i que la temàtica sigui la Compra (i què hi ha darrere de tot allò que comprem). Ha de ser un relat atractiu tant per infants com adults.

Evidentment, es valorarà que el conte transmeti els valors i objectius del Col.lectiu Eixarcolant. Us podeu inspirar en relats del calendari 2021 i 2022. 

Hi haurà un primer premi que consistirà en la publicació del conte al mes de setembre del Calendari del Bon Consumidor 2023 i 5 calendaris.

El conte ha de ser inèdit i no publicat, i els drets d'autor de l'obra premiada seran cedits a Eixarcolant únicament per a l'edició del Calendari. El Col.lectiu Eixarcolant és reserva els drets de modificar el conte per adaptar-lo a l'estructura de la resta de contes (amb l'acord de la persona guanyadora). A més, sempre amb l'acord dels autors o autores, els contes presentats seran publicats a la pàgina web d'Eixarcolant. Tot i que encara no us podem desvetllar quin serà el personatge principal d'aquest any, sí que us podem adelantar que un any més serà "un personatge animal, animat i femení".

Podeu consultar més informació del projecte del calendari a https://eixarcolant.cat/pagines/calendari-del-bon-consumidor-2022

Podeu enviar els vostre Microconte del 23 d'abril fins a l'1 de maig  a editorial@eixarcolant.cat

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari