Blog

10 de June, 2021

Eixarcolant Alimentació és una de les línies de treball del Col·lectiu Eixarcolant, que després de molts esforços i feina prèvia enguany hem iniciat amb moltíssima energia!

Volem que sigui una mostra de la possibilitat de generar una cadena de valor sòlida i transparent a partir dels productes agroalimentaris, que consumir local i de temporada és possible i accessible, i que les espècies silvestres comestibles i varietats tradicionals aporten una diversitat increïble de gustos, colors, i textures, a la nostra alimentació quotidiana.

Per posar fil a l'agulla, hem agafat el relleu del Forn de Jorba, que ha esdevingut el Forn de Jorba Eixarcolant. Ens omple d’il·lusió veure com productes elaborats amb espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals arriben al consumidor final i al sector de la restauració, i que es manté la sostenibilitat, la justícia social i la transparència al llarg de tot el procés productiu.

Disposem d’un obrador propi i d’un forn de llenya per materialitzar en forma de tots aquests productes, els ideals i objectius transformadors que donen sentit al Col·lectiu Eixarcolant, i que són la seva raó de ser.

Perquè amb cadascun d’aquests productes s’està transformant el model agroalimentari vers un sistema més saludable, sostenible, i just, emprant com a eina les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals. I això tot just acaba de començar, estigueu ben atentes!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari