Blog

28 de April, 2021

Durant tot aquest any 2021, els responsables del Banc de Llavors d’Eixarcolant estaran treballant per ampliar la gama de llavors disponibles. Us informem que aquesta setmana s’incorporen dues novetats de varietats al catàleg. A partir d’ara hi podreu trobar la Violera de flor simple (Blanca) i el Meló del país.

Aquestes noves llavors les podeu adquirir amb el mateix format (Manual explicatiu + Sobre de llavors) que la resta de llavors disponibles a la venda.

Violera de flor simple (Blanca) - Matthiola incana

Varietat de flors simples, de quatre pètals, majoritàriament de color blanc però amb alguna flor lila clar, molt aromàtiques. La floració és molt abundant i té lloc a finals d’hivern - primavera, i pot durar fins a tres mesos. Si es desitja que floreixin el primer any cal sembrar-les a la tardor. Les fulles són de color verd - gris i de tacte vellutat. Per ús ornamental es recomana renovar els individus cada 3 anys, indicada també per fer-ne rams.

Meló del país - Cucumis melo

La pell és de color verd xispejat, lleugerament arrugada que al madurar canvia una mica cap a groc. És un meló dolç, de carn groguenca ni molt tova ni molt dura, un xic cruixent i alhora sucosa. Aquests trets fan que sigui un meló molt polivalent que es pot menjar com a fruita i també cuinar tant per fer sopesfredes com també per fer meló amb pernil.

Finalment recordar-vos que podeu comprar aquestes llavors a un dels punts de venda repartits per tot el territori (marcats al mapa) que trobareu fent clic al següent enllaç:

https://eixarcolant.cat/pagines/punts-de-venda-llavors

També podeu trobar-les a la la botiga de la web www.eixarcolant.cat

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari