Blog

31 de January, 2022

El Col·lectiu Eixarcolant us presenta dues novetats divulgatives d’enguany, es tracta de dos nous formats per aconseguir transmetre coneixements. 

Infografies: fitxes d’identificació en format molt visual que serveixen per aprendre a identificar diferents plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals. 

Les infografies són una eina molt important per aquelles persones amb menys coneixements i amb una major dificultat per identificar les diferents plantes. Mostren algunes peculiaritats i sobretot punts clau a tenir en compte i que molts cops les diferencien d’altres de molts semblants o germanes. 

A partir d’ara podreu trobar les diferents infografies disponibles a l’espai de socis i sòcies de la web, concretament a l’apartat de Recursos. Al llarg de tot l’any es penjaran noves infografies exclusives, per tant us recomanem anar visitant aquest espai sovint.

A continuació podeu consultar la infografía de la Ravenissa blanca:

Infografia de la Ravenissa blanca

Vídeos de receptes (Reels): Es tracta de vídeos curts que mostren receptes fàcils i ràpides de fer en un format visualment molt atractiu.

En aquests vídeos podreu visualitzar els diferents ingredients necessaris per poder realitzar les diferents elaboracions, i també els diferents passos a seguir per fer d’una manera ràpida les delícies que es proposen.

A continuació podeu consultar la videorecepta (Reel) de la Maionesa feta amb Ravenissa blanca: 

Per veure el vídeo feu clic AQUÍ

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari