Blog

23 de February, 2021

Des del Col·lectiu Eixarcolant us informem que ja han entrat en funcionament els 19 nodes territorials, una eina imprescindible que pretén apropar les activitats a totes les zones geogràfiques i alhora potenciar el contacte entre socis i sòcies per tal de crear comunitat. Us recordem que entrant a l’apartat de socis i sòcies del web hi trobareu la zona de nodes, allà podreu omplir el formulari per tal d’apuntar-vos i formar-ne part.

Nodes Territorials

Els nodes territorials Eixarcolant tenen per objectiu fomentar la participació de socis i sòcies d’arreu del territori, incrementar les activitats i projectes descentralitzats, i fomentar la coneixença i intercanvi entre socis/es d’una mateixa àrea geogràfica. D'aquesta forma els nodes permeten teixir una xarxa social i d’acció coordinada arreu del territori.

Els 19 Nodes Territorials

Qui pot formar-ne part?

Qualsevol soci o sòcia d’arreu del territori. Un soci o sòcia pot decidir formar part d’un node o no. Tots els socis i sòcies poden escollir lliurement si formar part de més d’un node, del territori que vulguin.

Com s'accedeix a formar part d’un node?

Per entrar a formar part d'un node, només s'ha d'omplir el formulari corresponent al node en el que s'estigui interessat, d’aquesta forma un cop completat el formulari, s’entrarà a la llista de correu d’aquell node i es rebrà també l’enllaç per entrar a formar part al grup de whatsapp.

Quines activitats realitzen els nodes?

  • Activitats internes per fer pinya i estar en contacte amb persones d’interessos compartits → per exemple quan simplement els membres d’un node queden per anar junts a passejar i compartir els coneixements que cadascú d’ells té sobre les plantes i el paisatge, o sumar esforços per realitzar prospecció etnobotànica. 
  • Activitats organitzades per als membres del node → per exemple tallers, o sessions formatives que es poden realitzar per als membres de cada node per part de membres del Col·lectiu Eixarcolant o experts externs.
  • Activitats obertes → activitats que organitza un node obertes al públic general.
  • Altres idees, suggeriments, iniciatives, que vagin en la línia dels objectius del Col·lectiu Eixarcolant.

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari