Blog

23 de February, 2021

Des d’aquest mes de febrer el Col·lectiu Eixarcolant inicia la comercialització de llavors d’espècies silvestres comestibles, varietats agrícoles tradicionals i plantes ornamentals.

Aquest projecte neix per reforçar una de les línies estratègiques del Col·lectiu Eixarcolant, la d’aconseguir transformar el model agroalimentari i de desenvolupament socioeconòmic a través de la recuperació, recol·lecció, distribució i consum de cadascuna de les espècies. Mitjançant la comercialització d’aquestes llavors i la informació disponible, aconseguirem que tothom que vulgui pugui plantar-les i fer-les créixer amb la finalitat d’evitar-ne l’extinció i d’enriquir, alhora, els nostres horts, cultius i espais.

El projecte s’ha iniciat amb una setantena d’espècies i varietats disponibles, que s’aniran ampliant progressivament, amb l’horitzó de poder arribar a oferir moltes de les varietats que es conserven al banc de llavors del Col·lectiu Eixarcolant.

Recordar finalment que les llavors es presenten en un format totalment innovador. Es tracta d’un desplegable de 12 cares, exclusivament de paper, i que a més de servir de suport i protecció per al sobre que conté les llavors, actua com a manual d’instruccions, gràfic i visual, que farà que el seu cultiu i consum sigui fàcil i gratificant. Fins i tot pels més inexperts.

Embalatge de les llavors

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari