Blog

18 de January, 2021

Ingredients:

  • 300 g de civada
  • 140 g de farina integral
  • 1 cc de llevat químic
  • 1/2 cc de sal gruixuda
  • 230 g de mantega a temperatura ambient
  • 180 g de sucre morè
  • 2 ous grossos
  • Plantes silvestres: fulles seques de farigola, sàlvia o d'altres.

Primer de tot, escalfem el forn a 170 °C.

Per una banda agafem la farina, els flocs de civada (prèviament triturats una mica al minipimer), el llevat, i la sal. Ho remenem tot bé.

En un altre recipient fem la segona barreja amb la mantega tallada a trossos i el sucre morè. I ho batem bé amb el minipimer perquè quedi esponjós. Afegim els ous i ho tornem a barrejar.

Barregem les dues preparacions anteriors i hi afegim la planta silvestre que vulguem, en aquest cas farigola i sàlvia.

Agafem una safata de forn, hi posem paper sulfuritzat i amb una cullera fem petits munts de pasta separats entre ells. Ho col·loquem al forn a una alçada mitja.

En un forn convencional es couen en 10 min a 170 °C. Per acabar, les podem acabar de torrar per sobre.

Bon profit!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari