RECEPTES - Galetes de flocs de civada i plantes silvestres
Ingredients:
- 300 g de civada
- 140 g de farina integral
- 1 cc de llevat químic
- 1/2 cc de sal gruixuda
- 230 g de mantega a temperatura ambient
- 180 g de sucre morè
- 2 ous grossos
- Plantes silvestres: fulles seques de farigola, sàlvia o d'altres.
Primer de tot, escalfem el forn a 170 °C.
Per una banda agafem la farina, els flocs de civada (prèviament triturats una mica al minipimer), el llevat, i la sal. Ho remenem tot bé.
En un altre recipient fem la segona barreja amb la mantega tallada a trossos i el sucre morè. I ho batem bé amb el minipimer perquè quedi esponjós. Afegim els ous i ho tornem a barrejar.
Barregem les dues preparacions anteriors i hi afegim la planta silvestre que vulguem, en aquest cas farigola i sàlvia.
Agafem una safata de forn, hi posem paper sulfuritzat i amb una cullera fem petits munts de pasta separats entre ells. Ho col·loquem al forn a una alçada mitja.
En un forn convencional es couen en 10 min a 170 °C. Per acabar, les podem acabar de torrar per sobre.
Bon profit!
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.