Es realitza la formació per aprendre a fer un Menú complet amb plantes silvestres de primavera
El dijous 3 de març es va realitzar una formació culinaria dins del cicle d’activitats de socis/es per a socis/es. Montserrat Enrich va demostrar a una vintena de socis/es com de fàcil pot resultar elaborar un magnífic i deliciós menú a base de plantes silvestres i de primavera. La cuinera responsable de realitzar el dinar de les últimes cinc Jornades Gastronòmiques de les Plantes Oblidades va oferir a tots els assistents els coneixements per fer un menú format pels següents plats:
- Croquetes de cereal i malves
- Sopa de llegum i fonoll
- Amanida silvestre amb salsa de ravenissa
- Pastís de porro i herbes silvestres
- Mató de Montserrat banyat amb xarop d’avet i productes del bosc.
Podeu consultar el menú complet al següent enllaç:
https://www.gastronomiasalvatge.com/2021/03/un-menu-silvestre-complet.html
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.