Blog

10 de March, 2021

El dijous 3 de març es va realitzar una formació culinaria dins del cicle d’activitats de socis/es per a socis/es. Montserrat Enrich va demostrar a una vintena de socis/es com de fàcil pot resultar elaborar un magnífic i deliciós menú a base de plantes silvestres i de primavera. La cuinera responsable de realitzar el dinar de les últimes cinc Jornades Gastronòmiques de les Plantes Oblidades va oferir a tots els assistents els coneixements per fer un menú format pels següents plats:

  • Croquetes de cereal i malves
  • Sopa de llegum i fonoll
  • Amanida silvestre amb salsa de ravenissa
  • Pastís de porro i herbes silvestres
  • Mató de Montserrat banyat amb xarop d’avet i productes del bosc.

Podeu consultar el menú complet al següent enllaç:

https://www.gastronomiasalvatge.com/2021/03/un-menu-silvestre-complet.html

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari