Blog

16 de February, 2022

El Col·lectiu Eixarcolant ha preparat un seguit de programes d’activitats pensades per que tothom trobi la millor forma de ser-ne partícip. Enguany l’oferta d’activitats s’incrementarà considerablement i buscarà descentralitzar algunes de les activitats i alhora potenciar la formació online. No obstant això, també mantindrem i ampliarem la formació presencial per a totes aquelles persones que prefereixen el contacte més proper.

A continuació us expliquem dos dels cicles formatius i divulgatius d’activitats:

COMPARTIM CONEIXEMENTS, CICLE DE TALLERS ONLINE DE SOCIS/ES PER A SOCIS/ES

Aquest cicle de tallers online és obert i gratuït per a tots els associats a l’entitat i el seu funcionament consisteix en el fet que diferents socis i sòcies de l’entitat ofereixen els seus coneixements, tallers i ponències de forma altruista als altres companys i companyes del Col·lectiu Eixarcolant.

Aquest 2022 el cicle de “Compartim Coneixements” estarà segmentat en quatre trimestres. A continuació us presentem la programació d’aquest primer trimestre, esperem que us agradi.

  • - Dijous 17 de febrer, a les 19h,  “L’hivern i la cuina silvestre” a càrrec d’ Anaïs de Villasante (Aromes del Bosc).
  • - Dijous 24 de febrer, a les 19h, “Vivint el temps de forma cíclica: la Roda Solilunar” a càrrec de Francesc Garreta (Roda Solilunar)
  • - Dijous 3 de març, a les 19h, “Remeis naturals per als horts” a càrrec de Marc Mallol.
  • - Divendres 11 de març, a les 19h, “Ungüent per calmar les petites malures” a càrrec de Catalina Sebastià (Bolic -D'herbes).
  • - Dimarts 15 de març, a les 20h, “Planter amb material reciclat” a càrrec d’Oriol Estalella.

Tots els socis i socies rebran un correu electrònic la mateixa setmana del taller amb un enllaç  d'accés per tal de poder connectar-se online el dia i hora notificats. Aquests tallers també es podran consultar posteriorment a l’espai de socis i sòcies de la web “Formacions”.

Programa del 1r trimestre de Compartim Coneixements

Moltes gràcies a totes les persones que feu possible aquest cicle de tallers.

PROGRAMA D’ACTIVITATS DELS NODES TERRITORIALS

Els 19 nodes territorials de l’entitat tenen previst realitzar al llarg d’aquest any un gran nombre d’activitats descentralitzades. Cada node prepararà un seguit d’activitats les quals algunes seran gratuïtes i obertes a tothom, d’altres només pels socis/es de l’entitat i finalment algunes de pagament amb un gran descompte pels associats, totes elles pensades per a que tothom pugui gaudir-ne a prop de casa seva.

Activitat del Node Camp de Tarragona

Cada node decidirà mitjançant les assemblees quins són els temes més interessants per treballar, aprendre i formar-se conjuntament i tindrà autonomia per presentar un programa amb els diferents cursos o activitats decidides. Si voleu participar dels nodes podeu apuntar-vos-hi a l’espai de socis i sòcies de la web www.eixarcolant.cat

Les diferents activitats programades les podreu trobar a https://eixarcolant.cat/agenda

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari