Blog

29 de November, 2021

S’inicia la gira per Catalunya de presentació del calendari del Bon Consumidor 2022 per tal de divulgar-ne el projecte.

Cartell de les properes presentacions

Properes presentacions del Calendari del Bon Consumidor 2022:

  • 1 de desembre 19:00h - Manresa - LLIBRERIA PARCIR
  • 9 de desembre 19:00h - Vilafranca del Penedès - LA BOTIGA DEL TROS D'ORDAL
  • 15 de desembre 19:00h - Tàrrega - FEM CADENA

Es tracta d’un calendari il·lustrat, amb 12 relats pensats per adults i infants, que podràs retallar i convertir en un magnífic conte. Acompanyats de la llebre Lola descobrirem com podem esdevenir millors consumidors i construir una societat més sostenible.

El calendari conté 264 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles. També hi podem trobar una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir a cada mes.

La llebre Lola és la protagonista dels 12 relats il·lustrats que inclou el Calendari, on aprendrem, de forma divertida, com podem ser cada dia millors consumidores i consumidors. Es tracta de contes pensats tan per adults com per infants, on de forma divertida i desenfadada descobrirem com amb petites accions podem contribuir a construir un model de producció i consum d’aliments més sostenible, a preservar el nostre entorn, i a forjar una societat crítica i participativa.

En definitiva, com a consumidors i ciutadans tenim la capacitat de fer que tot canviï. És per això que el Calendari del Bon Consumidor pretén mostrar de forma visual, atractiva i rigorosa, la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat, aportant eines per fer-ho possible des de la quotidianitat.

Preveu ser aquell element visualment atractiu que, present a les parets de totes les llars, botigues i empreses, pugui acompanyar-nos al llarg de l’any i ajudar-nos a construir una societat més sostenible i justa.

Presentació i tastet al Foment

Com a primera novetat d’enguany, un cop s’acabi l’any podreu retallar i convertir el vostre calendari en un conte.

La segona novetat és que al llarg de l’any 2022, i aproximadament cada mes, podreu escoltar a través de les diferents xarxes d’Eixarcolant (Youtube, instagram…) un conte del calendari narrat per membres de l'entitat i amb les il·lustracions corresponents.

A continuació us en deixem tres exemples:

https://www.youtube.com/watch?v=u6TmgQDLYYk
https://www.youtube.com/watch?v=CB7mYqa4FEM
https://www.youtube.com/watch?v=JM5WnKLQIFo

Un projecte del Col·lectiu Eixarcolant il·lustrat per Estela de Arenzana @esteladearenzana

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari