Blog

29 de March, 2021

El diumenge 21 de març una quinzena de socis i sòcies van gaudir d’una sessió de veu i interpretació a càrrec de Mercè Mariné, actriu i professora de veu.

L’activitat va començar amb una breu presentació de l’actriu i amb una defensa de la llarga trajectòria de l’Institut del Teatre i dels treballadors que sí que han realitzat la seva feina amb total professionalitat, rigor i tracte exquisit.

Mariné va captar ràpidament l’atenció dels assistents explicant diferents mètodes d’interpretació i fent èmfasis als sentiments necessaris per fer aquesta tasca.

Posteriorment, la professora va procedir a interpretar i recitar varies obres de Feliu Formosa, Shakespeare, Miquel Martí i Pol i d’altres textos o poemes on les plantes oblidades hi surten presents. Fins i tot va explicar els motius de l’aparició d’aquestes plantes dins els textos, i l’ús que l’autor en feia per explicar punts cabdals de la seva obra.

El punt més emotiu de la sessió va esdevenir quan Mercè va recitar un poema del seu pare que feia referència a les pedres del seu carrer. Aquest poema va emocionar a tothom i va fer recordar als socis i sòcies aquells moments i vivències d’infantesa viscuts a l’exterior, al seu propi carrer, i com aquestes pedres del carrer tan viscudes han estat “tapades per ciment” durant aquests darrers anys.

Mercè Mariné

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari