Blog

16 de March, 2022

El Col·lectiu Eixarcolant disposa d’un seguit d’eines per fer difusió d’informació. Amb l’entrada del 2022 una d’aquestes eines comunicatives estava a punt d’arribar al límit de la seva capacitat, en concret parlem del grup de WhatsApp de socis i sòcies de l’entitat.

El grup de WhatsApp de l’entitat és un d’aquells llocs que fan xarxa i comunitat i que permeten a totes les persones participants compartir informació, debatre temes, aprendre els uns dels altres, preguntar per espècies silvestres i varietats tradicionals i molt més. Actualment aquest grup ha assolit la xifa de 257 participants dels 257 possibles i per tant s’ha arribat al límit de participants. 

Per tal de no deixar a les noves incorporacions sense la possibilitat de participar-hi i en definitiva per donar sortida a aquesta situació es va decidir dur a votació la solució a adoptar.

Es van plantejar dues opcions:

Opció A) Traslladar el grup a Telegram i eliminar el grup acutal de WhatsApp (moure'ns a Telegram).

Opció B) Desdoblar el grup de WhatsApp i per tant crear dos grups diferenciats (2 grups de WhatsApp no connectats) 

Les votacions es van poder realitzar fins al dia 4 de març (divendres) a les 22h per totes aquelles persones que ja en formaven part del grup fins a aquesta data.

A continuació us informem de com han quedat els resultats de la votació.

Participants a la votació: 125 persones dels 257

  • Vots a favor de traslladar el grup a Telegram (Opció A): 115 vots (92%)
  • Vots a favor desdoblar el grup de WhatsApp (Opció B): 10 vots (8%)

Informar que per donar resposta als resultats de la votació, el Col·lectiu Eixarcolant adoptarà la mesura de traslladar el grup de socis i sòcies de WhatsApp cap a Telegram. Destacar que estem treballant en aquesta implementació i que durant un temps prudencial els dos grups conviuran alhora.

Properament tots els socis i sòcies rebreu un correu amb aquesta informació i amb instruccions per tal de fer el canvi al nou grup de socis i sòcies de Telegram.

Moltes gràcies per la participació. 

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari