Blog

17 de May, 2022

Estem molt contentes d’informar-vos que el proper dissabte 4 de juny es durà a terme la inauguració oficial del Forn de Jorba.

Volem celebrar amb tots i totes vosaltres que hem completat pràcticament totes les accions previstes al micromecenatge, i per tant farem la inauguració oficial d’aquesta nova etapa. És per això que us convidem a venir i a gaudir d’aquest dia tan especial que hem preparat per tots i totes vosaltres.

Gràcies al micromecenatge realitzat al llarg del 2021, i a molt esforços de tot l’equip, el projecte que hi ha darrere del forn i la línia alimentació ha anat evolucionant al llarg dels darrers mesos i ara ja podem ensenyar-ho i explicar-vos-ho amb tots els ets i uts.

Per fer-ho com és degut hem preparat un programa d’activitats per aquell dia.

La primera part consistirà en un seguit de visites explicatives guiades per les instal·lacions del Forn de Jorba i també pels horts i la seu del Col·lectiu Eixarcolant.

Les visites, d’uns 45 minuts de durada, s’iniciaran a les 10h del matí i es realitzaran successivament fins a l’hora de dinar. Aquestes visites es reprendran a les 16h i s’allargaran fins a les 17:45h.

Inscripció per realitzar les visites al següent enllaç:

AQUÍ

Posteriorment, a les 18h, iniciarem l'acte oficial d’inauguració del Forn de Jorba amb actuacions musicals, tastets de productes i un seguit de sorpreses que tenim preparades.

Celebrarem plegats tot el que hem aconseguir fins ara! Us hi esperem!

Aprofitem per donar-vos les gràcies, sense tots i totes vosaltres això no seria possible i és que mecenes, socis/es i persones del poble de Jorba heu estat claus per poder fer d’aquest projecte una realitat. Per tant, Impossible és no fer res per canviar-ho tot!

Recordar-vos que aquell dia el Forn/botiga estarà obert de forma normal de 8-13:30h i de 16 a 18h. També informar-vos que aquell dia podreu recollir les recompenses del micromecenatge pendents.

Ens veiem al Forn de Jorba (Avinguda de Canaletes, 36, 08719 Jorba)

Fins dissabte!!!

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari