Blog

29 de November, 2021

El dia 21 de novembre vam poder disfrutar de la festa dels voluntaris i voluntàries de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades 2021. Un dia de profund agraïment a les més de 170 persones que van fer possible, un any més, la Jornada.

Una setantena de participants van gaudir d'un matí màgic duent a terme dues activitats: una sortida etnobotànica pels voltants, a càrrec del Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant, i d’una visita a la seu de Jorba, a càrrec de Ramon Gassó i de Marta Palomas, responsables de Llavors i dels Hort de l’entitat, amb explicació de totes les tasques que s'hi realitzen i de les diferents línies d’actuació. 

Posteriorment, els participants, vam dinar junts/es una deliciosa paella silvestre i de postres es van tastar els dolços casolans que els voluntaris/es van compartir.

Primer plat, paella silvestre

Un agraïment enèrgic i emotiu a totes les persones que sou ànima i motor d'Eixarcolant, i ompliu de sentit i compromís la feina col·lectiva i el món assilvestrat que seguim dibuixant. Gràcies per ser com sou, per donar vida al paisatge que ens embolcalla i posar les mans i el cor al servei del canvi que somiem, profund i necessari. L'únic impossible és no fer res per canviar-ho tot!

Participants a la festa del voluntariat

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari