Com fer un estofat fàcil de llegum amb garrofa i regalèssia amb les picades d'Eixarcolant.
A l’equip d’alimentació d’Eixarcolant li encanta trepitjar l’obrador i fer-hi recerca experimental amb plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals. Molts cops gràcies a aquestes visites en surten receptes i productes que mirem de compartir amb tots i totes vosaltres. Avui compartim un d’aquests casos, la recepta d’estofat ràpid de llegum amb garrofa i regalèssia.
Recepta d’estofat ràpid de llegum amb garrofa i regalèssia
INGREDIENTS
- 1 pot de llegum cuit.
-2 o 3 patates - Aigua
- Dues cullerades de picada de garrofa i regalèssia

Elaboració
Posarem aigua a bullir. Un cop fet aquest primer pas, començarem a netejar, pelar i tallar les patates.
Quan l'aigua comenci a bullir hi afegim les patates tallades i ho deixem coure uns 15 minuts aproximadament (dependrà del tipus de patata emprada).

Quan faltin 3 minuts per acabar la cocció, afegirem els llegums cuites escorregudes i les dues cullerades soperes de picada de garrofa i regalèssia. Deixarem que acabi de coure tot i ja el tindrem llest per menjar.
Com podeu veure es tracta d'un plat molt fàcil, ràpid i senzill.

Si aquesta recepta us ha obert la imaginació i les ganes d’experimentat nous plats de cuina a casa, us animem a compartir-los amb els socis i sòcies de l’entitat i a enviar-ne les imatges.
També us animem a descobrir les diferents picades que el Col·lectiu Eixarcolant ha desenvolupat a l’obrador experimental, a continuació us les presentem.
- Picada de regalèssia i garrofa
Pols de regalèssia, garrofa, fruits secs i sal (pot recordar a l’estofat de xocolata)

- Picada de nyores i alls de copons
Pols d’avellana, nyora, sal i alls de Copons (pot recordar al romesco)

Amb aquestes picades la idea de l’equip d’alimentació és ajudar a que diferents plats actuals que fem de forma ràpida siguin capaços de mantenir gustos tradicionals de la cuina catalana adaptats a l’estil d’Eixarcolant.
Aquestes dues picades (novetat d'Eixarcolant) les podreu trobar disponibles a la botiga web i també al Forn de Jorba.
https://botiga.eixarcolant.cat/alimentacio/
Bon profit!
Comentaris
Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.