Blog

17 de October, 2021

Com molts socis i sòcies del Col·lectiu Eixarcolant ja sabeu, un dels cicles d’activitats més aplaudits per tots i totes vosaltres han estat les xerrades i tallers online gratuïts de “Compartim Coneixements, cicle de tallers de socis/es per a socis/es”.

Per aquest darrer trimestre del 2021 volem tornar a proposar aquesta iniciativa tan enriquidora. Us animem a participar-hi com a ponents o talleristes i a compartir els vostres coneixements amb tots els socis/es del Col·lectiu Eixarcolant.

Tints naturals

En què consisteix tot plegat?

Socis i sòcies de l’entitat que tenen coneixements d’alguna matèria relacionada amb les plantes silvestres, les varietats agrícoles tradicionals, la cuina, l’aprofitament alimentari o d’altres temàtiques que promou l’entitat s’ofereixen per realitzar una ponència o taller online oberta als altres socis i sòcies.

Amb aquesta iniciativa, els socis i sòcies poden aprendre els uns dels altres tot creant una dinàmica col·laborativa entre tots i totes.  

Cada activitat tindrà una durada aproximada d’1 hora i es realitzarà online.

Fermentats

Totes les persones que vulgueu oferir un taller, xerrada, ponència o coneixement per compartir amb els altres socis/es de l’entitat podeu escriure un correu a socis@eixarcolant.cat amb l’assumpte o títol del correu “Compartim Coneixements” i una petita descripció de l’activitat proposada i el vostre contacte.

Us animem a tots i totes a participar-hi i aprofitem l’avinentesa per donar les gràcies a totes les persones que aquests darrers anys han preparat i compartit els magnífics tallers dels trimestres anteriors.

Hort de primavera

Comentaris

Aquesta publicació no ha rebut comentaris. Sigues el primer en comentar.

Publicar un comentari