Tast de productes a base de menta, en el marc del Mercat de les Espècies d'Argençola

Argençola 2019 Activitats

Arriba el Mercat de les Espècies d'Argençola, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny, i que organitzat per l'associació El trill (http://www.eltrill.org) ens permetrà descobrir múltiples usos i curiositat de l'espècie protagonista d'aquesta edició: la menta.

Des del Col·lectiu Eixarcolant us oferirem un tast guiat de productes elaborats a base de menta. Concretament, descobrirem com s'utilitza la menta a la cuina de diferents cultures, tot fent així un viatge gastronòmic arreu dels diversos continents amb plats que contenen menta i altres ingredients també molts presents a la gastronomia catalana però combinats de froma ben sorprenent. En tot els casos emprarem la menta silvestre (Mentha suaveolens) i i també incorporarem en la recepta diferents espècies silvestres. Esprem així mostrar formes innovadores sobre com emprar la mena i les altres espècies i varietats locals gràcies a una mirada gastronòmica global. que de ben segur que us serviran com a font d'inspiració per a la utilització d'aquesta espècie més enllà del que estem habituats.

El tasts constarà de 8 mostres, totes elles molt diverses, i que us permetran viatjar a través de la gastronomia Portuguesa, Grega, Colombiana, Egípcia, Russa, Síria, Siciliana, i Marroquina.

Cada tast tindrà 45 minuts de durada, i se'n realitzaran dos torns. El primer començarà a les 11 del matí i el segon a les 11. El cost de l'activitat és de 5€. Podeu realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç habilitat per l'associació El trill: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIEghVy0nQeZWY1JBCt_tpLo_KGj728adHSxspzQ-UE-Goug/viewform

Us animem de froma entusiasta a participar d'aquesta i de totes les activitats que trobareu al Mercat de les Espècies. Podeu consultar el programa complert en aquest enllaç: http://www.eltrill.org/programa/ No us ho perdeu!  

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
08/06/2019. De 11:00h a 13:00h.
Inscripció necessària
No
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït