Dinar silvestre i viatge gastronòmic. Festa de la ratafia de Centelles

Centelles 2019 Activitats

Dinar silvestre mitjançant un viatge gastronòmic que ens transportarà arreu dels paisatges del país i al model alimentari de principis de segle XX, degudament reinventat i actualitzat, tot mostrant com podem utilitzar a dia d'avui espècies silvestres i varietats locals en la nostra cuina quotidiana. 

En aquest viatge gastronòmic hem confeccionat un menú inspirat en els colors, element tant característic de la nostra primavera, que tot seguit us presentem:


  • Vermell: amanida de pisana amb flors i fulles silvestres: pisana i remolatxa, lletsó (Sonchus oleraceus), rosella (Papaver rhoeas), corn de cèrvol (Plantago coronopus), tomàquet, enciam carxofeta i altres ingredients que descobrireu al llarg del plat. I tot ben campanyat d'una vinagreta de mel 

  • Verd: xarrup de crema d’ortigues (Urtica doica), api cavallard (Apium nodiflorum) i verdures de temporada.

  • Groc: remenat de bledes silvestres (Beta vulgaris) i romàs (Rumex pulcher) amb ou i crostons de pa. 

  • Lila: xips de malva (Malva sylvestris), flors i fulles

  • Blanc: iogurt amb xarop de romaní (Rosmarinus officinalis), saüc (Sambucus nigra), i flor d'oxalis (Oxalis sp)

Inclou aigua floral, begudes, vi, xarrup de ratafia

A càrrec del Col·lectiu Eixarcolant.  
Les inscripcions online estan tancades, però podeu adquirir el vostre tiquet durant tot el matí a Centelles. 

Detalls

Horari
01/06/2019. De 14:00h a 14:00h.
Inscripció necessària
No
Preu
10.00€
Places disponibles
47