Sortida de reconeixement de Plantes Silvestres Comestibles amb degustació de plats silvestres

Lleida, Entrada del Parc de La Mitjana 2021 Activitats

En aquesta activitat organitzada pel Node Ponent d'Eixarcolant, passejarem pel Parc de la Mitjana de Lleida, i descobrirem que a tocar del camí hi tenim moltes plantes silvestres que desconeixíem i de les quals mai ens haguéssim imaginat la varietat d’usos que poden tenir. 

Aprendrem a identificar-les i descobrirem els usos que tenen cada una d’aquestes espècies, tant dins com fora de la cuina.

Posteriorment realitzarem una degustació de plants cuinats amb plantes silvestres. Els assistents podran tastar plats prèviament cuinats on les plantes explicades al llarg del matí en seran les protagonistes. Uns plats per llepar-se'n els dits!

La sortida serà a càrrec d'Albert Tarragó (Ambientòleg) i Amanda Bataller (artista i cuinera).

Cal portar calçat i roba còmoda.

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
23/05/2021. De 10:30h a 13:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
18.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
14.00€
Places disponibles
9

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.