Elaboració de punts de llibre amb plantes silvestres i altres manualitats. Taller familiar.

Carrer major 47, Jorba 2021 Activitats

Per tal d'anar preparant el Sant Jordi d'enguany, en aquest taller familiar pensat per nens i nenes de diverses edats, apendrem a fer originals punts de llibre. Utilitzarem plantes silvestres premsades, realitzarem estampació botànica, i molt més!

El preu és per a unitats familiars (un o dos infants amb un o dos adults) --> Inscriure només 1 "persona" per a cada unitat familiar.

Les inscripcions s'obriran 15 dies abans de l'activitat per socis i sòcies i 12 dies abans per a tothom.  Comptaran amb totes les mesures sanitàries necessàries. Si un inscrit/a no pot assistir al taller per motius directament relacionats amb el Covid-19, l'import de la inscripció serà transformat en un val Eixarcolant, vàlid per activitats i productes. 


Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Activitat dirigida a grups
Horari
17/04/2021. De 10:30h a 12:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
14.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
12.00€

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.