Xerrada amb Pol Dunyó ‘‘Nedar a contracorrent en la gestió de finques: l'aposta per la tracció animal’’ (Cicle Compartim Coneixements)

Online - Virtual 2024 Activitats

 El dimecres 19 de juny, a les 19h, conversarem amb el Pol Dunyó. En aquesta nova edició del cicle online de "Compartim Coneixements" (exclusiu per a socis i sòcies d'Eixarcolant) tindrem l'oportunitat de parlar amb ella de ‘Nedar a contracorrent en la gestió de finques: l'aposta per la tracció animal’.

(!) El mateix dia 19 de juny, us farem arribar a totes les sòcies l’enllaç per connectar-vos.
(Recordeu que es tracta d'un cicle exclusiu per a socis/es d'Eixarcolant).

En Pol Dunyó i Ruhí (Vilassar de Dalt, 1989) és pagès agroecològic de professió i vocació, autodidacte i que treballa amb tracció animal i amb criteris de maneig holístic. És membre fundador de l’Associació Catalana de Tracció Animal (ACTA), propietari adjunt d'El Mosaic (www.elmosaic.cat), professor a l'Escola de Tracció Animal Moderna (ETAM) i al Màster d'Agroecologia de la Universitat de Barcelona. 

Ha escrit el llibre "Estripar la terra. Contra les mentides del món rural” (Ed. Raig Verd) i diversos articles per El Crític, Agrocultura, La Conca 5.1 o Sobirania Alimentaria, entre altres. 

Apassionat de la vida al camp i dels entorns rurals, és conscient que estem perdent bona part del que necessitarem en un futur molt immediat. Gaudeix també de la lectura, l’escriptura i la divulgació d’aspectes relacionats amb el seu entorn laboral i el dia a dia del seu ofici. Entén que la paraula escrita es manté en el temps i és capaç de remoure el pensament, les emocions i tot allò que ens envolta.

#compartimconeixements 

Detalls

Activitat oberta només a socis

No ho ets? Fes-te'n soci!
O si ja ho ets, entra per a apuntar-te!
Horari
19/06/2024. De 19:00h a 20:15h.
Inscripció necessària
No
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït