Jornada de Resiliència Climàtica

Can Mercadaret, Santa Margarida de Montbui 2024 Activitats

Eixarcolant i Ecomercaderet organitzen una Jornada de resiliència climàtica per parlar de l'adaptació de la pagesia a la crisi ambiental. La jornada s'emmarca dins els Projectes Singulars, promoguts per la Generalitat de Catalunya.

PROGRAMA

9:30 - Introducció
10:00h - Estratègies aplicades a Ecomercaderet i a l'Arborètum gestionat per Eixarcolant. 
10:30h - Materials i pràctiques en cultius extensius de secà per fer front al dèficit hídric. A càrrec de Joan Serra Gironella, de l’IRTA: Programa cultius extensius sostenibles.
11:00h - Gestió silvopastoral com a eina per a l'adaptació al canvi climàtic dels nostres sistemes forestals i ramaders. A càrrec de Raquel Tejedor, Investigadora del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.
11:30h - El "carboniato" una eina per la transició a la Horta sol viu. A càrrec d’Olivier Chantry Pagès, responsable de biodiversitat i canvi climàtic a la Unió de Pagesos del Baix Llobregat
12:00h - Taula rodona dels participants
13:00h - Fi de jornada. Material vegetal i pràctiques agronòmiques en cultius extensius per fer front al dèficit hídric.

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
15/06/2024. De 09:30h a 13:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.