Sentipensar agroecológico hacia una transición relacional

Seu del Col·lectiu Eixarcolant, C/Major 47 Jorba 08719, 2024 Activitats

Rebrem en Vinik Juré des de Mèxic per compartir amb nosaltres un taller de reflexió conjunta en el marc del pensament i l'acció de l'agroecologia. Coneixerem i compartirem reflexions i idees sobre les diverses pràctiques agroecològiques presents en els contextos de pagesos de l'anomenada Amèrica llatina. 

A través de l'escolta activa, diàlegs entre parells, el mapeig biocultural i altres pràctiques viatjarem a través dels següents punts:

- Les metàfores del món
- Agroecologia i altres models que apunten cap al bon viure
- Epistemologies del sud i ontologia relacional
- Pràcticas agroecològiques cap a una transició relacional

Abans de finalitzar farem un petit taller pràctic de cuina Mexicana amb productes locals per tal d'acabar d'endinsar-nos en la seva cultura, i poder tastat un plat típic.

- A càrrec de Vinik Juré. En Vinik viu i treballa conjuntament amb comunitats rurals i urbanes a Méxic cap a una transició agroecològica.  La seva passió surgeix de la intersecció entre l'agroecologia i l'antropologia.  Al llarg de més de 12 anys ja participat en investigacions participatives en temes relacionats en gastronomia, xarxes alimentàries i ecología. A més a realitzat diversos programes de de transició agroecològica en comunitats rurals a la serra de Oaxaca, Mèxic.  Més info del seu projecte a: https://www.expresiones.bio/

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
09/06/2024. De 10:00h a 13:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
4.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
2.00€
Places disponibles
15

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.