Cerimònia d'entrega dels Premis Eixarcolant per al foment de l'etnobotànica

Igualada, Museu de la Pell d'Igualada, Sala Encavallades 2024 Activitats

Cerimònia d'entrega de la 2a edició dels Premis Eixarcolant

En aquest acte que premiarà a projectes de recerca i emprenedoria en el camp de l’etnobotànica gaudirem de diferents experiències al llarg de tota la cerimònia per tal d'endinsar-nos en tot aquest món d'aprenentatge i de transmissió de coneixements.

Ho farem amb Jordi Còdol, presentador d'aquesta segona edició, que ens acompanyarà i donarà pas als moments més destacats de la tarda.

D'una banda, comptarem amb una convidada molt especial, l'Andrea Motis, trompetista, saxofonista i cantant de jazz, que acompanyarà la gala al costat de l'artista i il·lustradora Núria Riba, creant conjuntament un espectacle musical i visual pels assistents.

Posteriorment, gaudirem del Col·loqui: Els reptes de la pagesia i l’aprofitament dels recursos locals. Amb Pep Riera, membre reconegut del sindicat agrari Unió de Pagesos i coordinador d'aquest durant més de 20 anys; i Sergi Caballero, permacultor i soci del Mas les vinyes.

També es farà esment a les diferents candidatures presentades d'enguany per part del Col·lectiu Eixarcolant, i escoltarem les valoracions del jurat per tal de procedir a l'entrega dels premis als guanyadors de cada categoria.

Per acabar, totes les persones participants podreu continuar gaudint de la música i d'una cloenda amb degustació de productes (pica-pica) del Forn de Jorba - Eixarcolant.

IMPORTANT: Enguany, per presenciar la cerimònia de premis cal realitzar inscripció prèvia (Acte gratuït-Places Limitades).

Les persones sòcies d'Eixarcolant podeu fer pre-reserva d'entrades fins el dia 12 de març. A partir d'aquell moment tothom podrà realitzar la seva reserva fins a esgotar existències.


------------------

Organitzats pel Col·lectiu Eixarcolant amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya, els premis tenen per objectiu fomentar el desenvolupament de projectes de recerca i emprenedoria en el camp de l’etnobotànica, i generar un impacte positiu a nivell local en termes ambientals, socials i econòmics. 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
24/03/2024. De 18:00h a 20:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
96

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.