Ruta gastronòmica de les plantes oblidades

Jorba, Forn de Jorba. Avinguda Canaletes, 36. 2023 Activitats

Del 3 al 25 de juny se celebra la 2a edició del Festival de Paisatges Barcelona 2023. Durant els caps de setmana de juny, no perdeu la oportunitat de participar en un munt d’activitats gastronòmiques, de senderisme i de natura a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Moianès o Osona.

El dissabte 10 de juny concretament, des d’Eixarcolant gaudirem de “La ruta gastronòmica de les plantes oblidades”. Una passejada etnobotànica, tast i descoberta d’Eixarcolant amb un itinerari per a tots els públics a l’entorn de Jorba per conèixer les plantes silvestres comestibles, les varietats tradicionals que recuperem als horts i a l’arborètum del Col·lectiu Eixarcolant. 

Acabarem amb una degustació de productes elaborats al nostre obrador experimental.

Dades activitat:

🕙10h (durada 3 h aprox.)
 📍Punt de trobada: Forn de Jorba (Av. Canaletes, 36. Jorba)
 🪙Preu per persona: 25 € (cal inscripció prèvia a l'enllaç)

Us recomanem dur roba i calçat còmode, aigua i protector solar. La caminada no serà llarga però entrarem a l’hort i recorrerem camins i corriols de terra.

Organitza Diputació de Barcelona i Paisatges de Barcelona.
Activitat realitzada pel Col·lectiu Eixarcolant

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
10/06/2023. De 10:00h a 13:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
25.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
25.00€
Places disponibles
9

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.