Assemblea extraordinària Arborètum

Virtual Online mitjançant enllaç enviat al correu dels socis/es 2023 Activitats

Durant el 2022 s’ha iniciat un arborètum de nova creació a la comarca de l’Anoia, per tal de conservar al voltant de 200 varietats tradicionals d’arbres fruiters i altres llenyoses pròpies de la zona. Durant la primavera vam plantar els peus i vam localitzar molts dels arbres mare. A l’estiu vam empeltar un total de 150 varietats. Ara, estem duent a terme el manteniment d’aquests peus i durant el 2023 es preveu empeltar encara unes 50 varietats més, i realitzar la plantació de les varietats que es reprodueixen per esqueix i no per empelt. Es calcula que l’arborètum tindrà un total d’aproximadament 1000 arbres de 200 varietats diferents a curt termini, i que s’anirà incrementant el nombre amb els anys.

Actualment els peus es troben en un terreny que Eixarcolant gestiona mitjançant un contracte de cessió. Per tal d'assegurar la continuitat del projecte cal aconseguir un terreny que garanteixi una tinença de la terra més estable. Aquests darrers mesos s'ha treballat per presentar una proposta que podria resoldre aquesta situació.

Com que el tema és molt important, es convoca una assemblea extraordinària i monotemàtica que tindrà lloc el dijous 12 de gener a les 19h en format virtual, per tal d’explicar la situació i circumstàncies de la possible adquisició del terreny per a l'arborètum amb detall i aportar la informació necessària per a prendre una decisió conjunta en els següents dies.

Es preveu que la durada d’aquesta assemblea extraordinària no sigui de més de 1'5 hores. El 9 de gener els socis i sòcies rebreu la documentació associada i l’enllaç per a la connexió a l’assemblea extraordinària, i es preveu que les votacions es puguin dur a terme fins al 17 de gener. Just després es faran públics els resultats. 

Detalls

Activitat oberta només a socis

No ho ets? Fes-te'n soci!
O si ja ho ets, entra per a apuntar-te!
Horari
12/01/2023. De 19:00h a 20:30h.
Inscripció necessària
No
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït