Taller virtual d'elaboració de ratafia

2020 Activitats

En aquest moment de l’any ens tocaria fer la sortida de reconeixement i recol·lecció d'espècies per a l'elaboració de ratafia. Enguany però, realitzarem un taller virtual per a sòcies i socis el diumenge 21 de Juny a les 17h.

Explicarem, mitjançant una demostració, el procediment per fer ratafia i parlarem de la gran diversitat d'espècies del nostre entorn que es poden incorporar en aquest licor que és en realitat reflex del paisatge de cada zona. Veurem quines són les seves propietats, com cal incorporar-les a la ratafia, i on es poden recollir.

Posteriorment al taller, s’articularan mecanismes de comunicació per a l’assessorament continuat i dubtes que pugueu tenir per a la identificació d’espècies de la ratafia.

Si encara no sou sòcies o socis podeu fer-ho aquí: https://eixarcolant.cat/eixarcolant/fes-te-soci

Un cop us hagueu inscrit a l'activitat us enviarem un correu amb més informació! 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
21/06/2020. De 17:00h a 19:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
31

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.