Remeis naturals per als horts

Online (rebreu l'enllaç per correu i també el trobareu penjat al fòrum de l'espai de socis/es de la web) 2022 Activitats

CICLE DE TALLERS ONLINE DE SOCIS/ES PER A SOCIS/ES

⚡Continuem amb el Cicle Compartim Coneixements 2022 amb el taller: Remeis naturals per als horts🌱 a càrrec de Marc Mallol . Serà el dijous dia 3 de març a les 19h (online).

👩‍🌾En aquest taller en Marc Mallol ens explicarà quins són els remeis casolans més utilitzats i eficaços per combatre de manera ecològica les malalties més comunes i prevenir plagues.

🌱A la fotografia teniu la famosa ortiga que tant ens agrada per cuinar, tot i que té nombrosos usos etnobotànics, la utilització d'aquesta per fer remeis naturals tant per les persones com les plantes, és un dels  seus usos més coneguts. També ens parlarà de la cua de cavall, la consolda, l'all, la caputxina, la farigola i la menta, entre altres herbes remeieres. 

🍅 A més a més, ens explicarà que és l'hort ecològic, aspectes clau per protegir l'hort i com fer associacions de plantes favorables. També ens ensenyarà les tècniques del "purín", les infusions i les tintures per utilitzar a l'hort.

Detalls

Activitat oberta només a socis

No ho ets? Fes-te'n soci!
O si ja ho ets, entra per a apuntar-te!
Horari
03/03/2022. De 19:00h a 20:30h.
Inscripció necessària
No
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït