Visita etnobotànica als Horts Pla i Armengol i Assemblea del Node Barcelonès-Llobregat

Barcelona, Jardins Pla i Armengol, Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 132 2022 Activitats

Es realitzarà una visita etnobotànica a l'hort d'espontànies de l'hort comunitari Pla i Armengol. Marc Talavera (president del Col·lectiu Eixarcolant) i José Maria Fernández (horts Pla i Armengol) conduiran a totes les persones participants per aquest espai per tal de descobrir aquelles espècies silvestres que tenim a tocar i que molts cops desconeixem.

Plantatge, Bleda silvestre, Borraina, Caputxina, Card marià, Colitxos, Corn de cèrvol, Cosconilla, Dent de lleó, Ortiga, Lletsó, Alfals, Fonoll, Blet blanc, Oxalis, Malva, Menta, Ruca de flor groga i Verdolaga són algunes de les espècies que es cultiven en aquest hort i de les quals n'aprendrem moltes coses com per exemple els usos alimentaris.

Després de la visita, es realitzarà (al mateix espai) una assemblea / reunió del node Barcelonès-Llobregat on totes les persones que vulguin hi podran participar. L'objectiu principal serà realitzar una pluja d'idees per definir i calendaritzar les properes activitats i tallers, previstos per aquest 2022, i dels quals tots participants del node se'n podran beneficiar.  

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
26/02/2022. De 10:30h a 13:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
Gratuït
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
3

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.