Sortida reconeixement i recol·lecció d'espècies per a l'elaboració de ratafia

l'Arboç 2019 Activitats

Realitzarem una sortida de reconeixement d'espècies silvestres  i cultivades que es poden utilitzar per a l'elaboració de ratafia. Veurem quines són les propietats de cada espècie, com cal incorporar-les a la ratafia, i on es poden recollir. També parlarem d'algunes receptes tradicionals de ratafia i de la gran diversitat d'espècies del nostre entorn que es poden incorporar en aquest licor que és en realitat reflex del paisatge de cada zona. 

La sortida serà a càrrec d'en Marc Talavera Roma, doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en etnobotànica, agroecolgia i divulgació científica; i president del Col·lectiu Eixarcolant. 

L'activitat està organitzada per l'Ateneu Arboenc. Té un cost de 15 € per participant, i s'obsequiarà a tots els participants amb un pòster de les espècies silvestres comestibles més comunes al territori. Alhora, els participants podran recollir les plantes que considerin oportunes per poder elaborar la seva ratafia. 

El punt de trobada és a l'Ateneu Arbocenc (C/Rafel de Casanovas, 47, l'Arboç - 437250), el divendres dia 22 de juny a les 18 h, i l'hora prevista de finalització són les 21 h. 

Detalls

Activitat oberta per a socis i no socis
Horari
21/06/2019. De 18:00h a 21:00h.
Inscripció necessària
Preu no socis
15.00€
Preu socis (Per obtenir el descompte cal entrar prèviament a l'espai de socis/es amb les teves credencials).
Gratuït
Places disponibles
26

Inscripció

L’adquisició d’aquests serveis d’activitats per part de l’usuari a l’espai agenda queden exclosos del dret de desistiment i per tant, no es retornarà l’import efectuat un cop realitzada la inscripció i el pagament, a excepció de cancel·lació de l’activitat per part del COL·LECTIU EIXARCOLANT o per modificació d’alguna de les seves condicions a l’espai agenda.