7 D'ABRIL, 3a JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES, A IGUALADA.
Més informació

3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Les Plantes Oblidades: de la memòria a la taula

Des del col·lectiu Eixarcolant us presentem, amb més il·lusió i energia que mai, la 3a Edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que tindrà lloc a Igualada el proper dissabte 7 d'abril.

Després de la gran acollida que van tenir les dues primeres edicins, enguany hem confeccionat un programa d’activitats amb el bo i millor de l’any passat i també amb moltes novetats, per tal que tothom pugui trobar el seu espai en el qual (re)descobrir les plantes silvestres i varietats agrícoles tradicionals oblidades.

Amb aquest projecte innovador i  transformador volem projectar vers el futur un coneixement ancestral abandonat i menystingut. Es tracta d’una iniciativa pionera a nivell català i estatal, i ha esdevingut ja un referent per al sector. Veniu, descobriu i emocioneu-vos amb una Jornada única farcida d’activitats per a tots els gustos i dissenyades amb el màxim rigor i coherència. Us hi esperem!
En breus publicarem el programa d'activitats d'enguany i obrirem les inscripcions anticipades.

Mentrestant podeu subscriure-us a la nostra llista de correu, per que us poguem avisar quan publiquem el programa, i per estar informats de les activitas que realitzem la resta de l'any.

Subscipció a la llista de correu del Col·lectiu Eixarcolant

* obligatori